maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ihanan kiero paketti ja retriitti

Upean ja mahtavan kierolta Kierot puikot 2013- retriitiltä on nyt kotiuduttu. Edellisen postauksen kumurit olivatkin aivan mainio keksintö, joille sain paljon kehuja. Oli todella piristävää tutustua uusiin ihmisiin, neuloa, nauraa, syödä herkkuja, saunoa, lillua paljussa ja valvoa myöhään. Tosin minun myöhään on vain kello kahteen ja vain yhtenä yönä, ensimmäinen yö meni univelkoja nukkuessa.

Retriitin lankasaalis

Paremmin Viitakon tähtösten tunnelmaan pääsee Villaviidakkoa vilkaisemalla. Emma on onnistunut aika hyvin vangitsemaan retriittitunnelmaa, joka oli iloinen ja rento. Niin ja olihan sitä vielä muutakin kerrottavaa. Kujeelta ja Kraftilta ostin ihania lankoja mukaani, voitin Lankalotosta lisää Kraftin lankaa, tein kirpparipöydästä löydön ja lahjoituspöydästä onnistuin nappaamaan kaunista lankaa mukaani. Lisäksi virkkasin dinosauruksen, pari pöllöä ja harjoittelin kirjoneulomista. Sain  Kevätkukko- vaihdosta vaihtopariltani passelin paketin retriittiin toimitettuna. Retriitti huumorilla, ei paskemmaksi parikseni paljastui Napit puuttuu blogin Tiina.


Sain Araucania Yarnsin Botany Lace huivilankaa, Tiina Kuun kämmekkäät Handun merinovillasta neulottuna, silmukkamerkkejä, eläinhahmoisia nappeja ja suloisia silmukkamerkkejä, pirteän keväiseen pussukkaan pakattuna.

Paja väkerrykseni paljastan, kunhan olen saanut ne viimeisteltyä. Kirjoneulepajassa ei vielä mitään valmistunut, uusi tekniikka vaatii vielä reilusti harjoittelua. Mutta, nyt osaan tekniikan, jonka ansiosta kirjoneule ei varmasti kiristä. Kiitos siitä Lellulle. Kiitos myös Tiinalle virkkauksen saloihin perehdyttämisestä. Retriittineuleena minulla oli Skew-sukat, joista uhkaa tulla purkimukset. Kokeilin nimittäin uutta tapaa lisätä silmukoita ja totesin melkein kantapäähän neulottuani, että tämän tavan takia lisäysten kohdalle jää reikiä, johtuen varmaankin löysästä käsialastani.

Kotiin palattua minua odotti ainaskin yksi uskollinen kaveri, joka oli paluuseeni tyytyväinen. Tytär ei ollut kuulema poissaoloani sen suuremmin huomannut, yyyh!

8 kommenttia:

 1. Oho, miten muhkea retriittisaalis. :D Ja ihanan pirtsakka vaihtopaketti. Mulla on nyt samanlaiset kämmekkäät, vaihtopaketista myöskin. :D Kiitos retriittiseurasta! :)

  Ihana kisu <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanat on nuo kämmekkäät:) Kiitos itsellesikin!

   Poista
 2. Aikas mahtava saalis ja kisu on kuitessii onnellinen. Hyvä sekin, jos lapsi ei pura kauheasti ikävää esim. kiukkuamalla, mutta tietysti pieni kaipaus sentään saisi näkyä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi oli ollu ihan niinkuin ennenkin. Kuvan Kalle-kissa oli maukunut yöt ikäväänsä<3 Hyvä, että edes joku:)

   Poista
 3. Teitsie ne lisäykset Skew:hun niinku ohjeessa neuvotaan? Miusta se tapa on oiva, ja on itse asiassa käyny niin, että käytän sitä nykyään aina, kun tulee niin siisti, vaikka onki löysänpuoleinen käsiala.

  Ihania lankoja saalistit, mietinki, että kelle se toinen ruskea mahtoi sieltä lankalotosta mennä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin ainakin, pitänee katsoa uudestaan se youtubevideo, sen varalta, että olen tehnyt väärin:)

   Poista
 4. Hyvä että kotiväellä meni hyvin, pääset sitten uudestaankin lähtemään ;) Mahtava lankasaalis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis vaan sitä rahhoo, niin ilmottautusin heti seuraavalle retriitille:)

   Poista