tiistai 6. elokuuta 2013

Villitiikerit

Neuloin ravelryn KahelitKALit ryhmän heinäkuun sukkahaasteeseen sukat kotimaisesta neulekirjasta. Päätin ottaa tietoisen riskin ja korkata Villaviidakon Emmalta vaihdossa saamani yllärikerän. Minulla ei siis ollut mitään haisua, mitä tuleman pitää ja lopputulos on täten villimpi, kuin yleensä. Mysteerikerästä neulominen oli kumminkin hauskaa ja jännittävää.

Kotipihasta löytyi varsin kuvaustaustakelpoinen kivi

Villiäkin villimmät

Langanpäättelyitä välttääkseni päätin kokeilla monen kehumaa magic knot- solmua. Täytyy todeta näin jälkeenpäin, että oli hölmöä kokeilla minkaanlaista solmua sukkiin. Varren löysässä ainaoikein "liehukkeessa" solmut toimivat mainiosta ja piiloutuvat ainaoikeinneuleeseen. Tiheämmässä pinnassa solmut tuntuvat ja näkyvät selvästi. Lisäksi sain aikaiseksi reiän ensimmäisellä sovituskerralla... Olin varmaankin tehnyt solmun väärin, tai sitten leikannut langanpäät liian lyhyiksi.

Leiki nuilla, niin äet ottaa sukista kuvia

Ohje:Neulekirja, Kulkukissa ja Kotitiikeri by Jenni Österman 
Lanka: Mysteerikerä fingering- vahvuista sukkalankaa
Puikot: 3mm ja 2mm knitpron pyöröt
Fiilis: Helpot ja kivat neuloa

5 kommenttia:

  1. Mullakin jäi vähän sama fiilis taikasolmusta, että kyllä se sileässä jää tuntumaan, ei voi mitään, vaikka noin muuten aika maaginen onkin. Siihen aina oikeaan se kyllä uppoaa helposti, jossain tiskirätissä puuvillalangalla ihan parhautta :-D. Mitenköhän olis Russian join, mahtaiskohan herkkähipiäjalka tuntea sen paksunnoksen, ehkä pitää kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Hihii, kerrassaan eksoottiset sukat :D Oisin kaivannut kuvamateriaalia myös varren väreistä!

    VastaaPoista
  3. Villit tiikerithän siinä on, yllätys kerästä on hauskaa neuloa. Lopputuloksesta kun ei tiedä.

    VastaaPoista