keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Hups niistä tulikin lapaset

Aloitin neulomalla sukkia ja lopputuloksena sainkin lapaset. Huomasin vartta tehdessä, että suunnitelman vaihto on tarpeellista, koska eihän niistä aikuisen jalkoihin oisi ollut kireän kirjoneuleen vuoksi... Ei kait se auta kuin treenata, puikkojen vaihto paksumpiinkaan ei oikein miellytä koska haluan saada aikaan tiheää ja mahdollisimman sileää pintaa.

Minulla oli vielä yksi henkilö lahjomatta facebookin Hyvää mieltä- tempauksesta. Tämän lahjan kokoaminen olikin helppo homma, neulojia kun ollaan molemmat. Surruuttelin ompelukoneella design kankaasta projektipussin, joka on aina paljon neulovalle tarpeellinen. (Unohdin kuvata) Lahjaan kuului myös valmis työ, jonka Mirka sai valita itselleen muutaman vaihtoehdon joukosta. Ja nämä lapasethan hän valitsi. Hyvä, että pääsivät hyvään käsityötä arvostavaan kotiin!


Tästä se lähti...


Ohje: Varsi Irish dream- sukkien varren mukaan ja kämmenosa ja peukalo sovellettu sukan silmukkamäärille Rainbow Mitts- lapasten ohjeesta
Lanka: Ehkäpä 4- säikeistä Opalia, värjätty taidetekstiiliin kahdella värillä, purettu, pesty ja neulottu lapasiksi
Puikot: 2mm Knit pron pyöröt
Fiilis: Hienot, mutta olisin voinut onnistua siinä sukkien neulomisessa


...ja tähän päädyttiin

7 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset :) Pitää itsenikin opetella tuo kirjoneuleen ihmeellinen maailma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa kyllä, se on yllättävän kivaa puuhaa kun vauhtiin pääsee :)

   Poista
 2. Kiitos vielä näistä. Ovat kauniit kuin mitkä ja istuvatkin vielä just eikä melkein. Kyllä minäkin joskus tuon kirjoneuleen ohuemmalla langalla selätän. Siihen asti voin ihailla näitä ja haaveilla.

  VastaaPoista
 3. Ihan huikean kauniit lapaset! Ehkä ens kerralla sitten ne sukat... :)

  VastaaPoista