keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ei menny niin kuin Stömsössä

Järjestin facebookissa oman kilpailun, jonka palkinnoksi lupasin joko lapaset tai sukat saajan lempivärissä. Kysymyksenä kilpailussani oli "Mitä tarkoittaa sana keitto suomeksi Helmi-Suomi-Helmi sanakirjassa?" Arvauksia sateli aika paljon ja yhden avittavan vihjeen jouduin antamaan, jotta voittaja löytyi.

Oikein arvasi serkkutyttöni Sanna ja oikea vastaus oli jäätelö. Lupasin Sannalle sukat, joissa on ainakin jonkunverran jotakin vaaleanpunaiseen päin viittaavaa. Neuloinkin palkintosukat aika sukkelaan, mutta tässäkohtaa meni pieleen... Eli ei sujunut niin upean vaivattomasti, kuten Strömsössä on tapana sujua... Pieniä naistensukkia on vaan kertakaikkiaan niin hankala neuloa, varsinkin kun itse ei omista pieniä ja siroja jalkoja.

Yritin neuloa koon 37 sukat, mutta onnistuinkin neulomaan niin kapeat koon 37 sukat, että ne ovat pikemminkin kokoa 36... Ei se muu auta, kuin aloittaa koko homma uudestaan ja etsiä näille sukille joku toinen vielä sirompijalkaisempi käyttäjä. Juoniminen siis jatkuu ja toisesta yrityksestä on jo varret neulottu. Nämä toiset versiot menevät varresta juuri ja juuri minunkin jalkoihin, niin toivottavasti näiden leveys sitten täsmää...Ohje: Primavera Socks by Natalja
Lanka: Pinkki Dropsin Fabelia värissä 109 ja persikka koolattua Opalia
Puikot: 2mm knit pron pyöröt
Fiilis: Taidan päätyä siihen tulokseen, että käsialani on kiristynyt siitä mitä se ennen oli. Tykkään kumminkin tiheään neulotuista sukista sen verran, että toivottavasti seuraavalla kerralla älyän neuloa isoimman koon tai sitten soveltaa... Muuten kyllä kauniit sukat ja kivan yksinkertainen malli neuloa.Kiitos Hannalle assistentin ja puutarhan lainasta :)

2 kommenttia:

  1. Nätit sukat! Harmi ettei ihan osunut koko kohdalleen, siunkin pitää siirtyä vähän tujumpiin puikkoihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii-in... Just kun hommasin kolomet 2mm knitpron koivut, ihan siltä varalta jos sattuu katkeemaan :D

      Poista