sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Neule- ja kehruupäivä Lehmossa

Joensuulaisten puuhanaisten, erityisesti Lankatarha- blogin Tiinan ansiosta pääsimme porukalla vierailemaan vaihteeksi vähän kauempana neuloskelemassa. Kimppakyyti on mitä parahin matkustustapa hyvässä seurassa. Kulut jäävät minimiin ja maailman parantaminen voi alkaa jo autossa. Tapaamispaikkana oli Lehmon Nuorisoseuran talo, jossakin Joensuun lähettyvillä (onneksi meillä oli navigaattorisovellus kuljettajan tabletissa).

Jos joku pohtii, että mitä ihmettä tuollaisissa koko päivän tapahtumissa oikeen puuhataan, niin minäpä kerron.Otetaan yhteissukkakuvia:


Ollaan neulovinaan muutama rivi, vaikka todellisuudessa höselletään ympäriinsä ja parannetaan maailmaa:Sukkaa pukkaaHekutellaa, eiku siis herkutellaan sekä herkkupöydän antimilla, että lankakauppiaan kauniinvärisillä langoilla. Kraft Handdyedin Mikko oli tällä kertaa lankakauppiaan roolissa:Sorruin pipolankaan ja minivyyhteihinYleensä ohjelmaan kuuluu myös leikkimielinen lankalotto, jossa arvotaan onnekkaille lanka ja neuletarvike palkintoja. Sitten lisää sukkakuvia, kun en muita tempauksia muistanut kuvailla:


Yleiseen ohjelmaan kuuluu myös naapurin pöytiin vilkuilu, uusiin ihmisiin tutustuminen ja muiden tekemien upeiden neuletöiden ihailu:


Tällaisissa tapahtumissa on myös hyvä hyödyntää paikalla olevat potentiaaliset mallit tai kuvaajat. Yhdet sukat sain kuvattua oikeankokoisissa jaloissa, mutta niistä myöhemmin, kun ovat menossa lahjaksi...


8 kommenttia:

 1. Tää oli kyllä täydellinen kuvaus eilisestä päivästä =) Mainioita sukka kuvia! Kauheen kiva oli nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, Joensuu, Jyväskylä ja Kuopio sais olla lähempänä toisiaan tai sitten jonkun pitäis keksiä teleportti :D

   Poista
 2. Kivoja sukkakuvia! Aikas mukavan kuuloinen päivä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos seurasta ja avusta vauvan kanssa, oli kiva nähdä ja neuloa :)))

  VastaaPoista
 4. Mahtava yhteissukkakuva! Oispa ollut kiva olla mukana!

  VastaaPoista
 5. Hienoja tuli noista villasukkakuvista! Ja hauskaa oli neulepäivässä, voi kun tällaisia päiviä olisi useamminkin! Kiitos seurasta, toivottavasti nähdään pian uudestaan!

  VastaaPoista