maanantai 20. huhtikuuta 2015

Tissiliivien ompelupäivä

Tällaiseen ryhdyin tänään tyttären potiessa flunssaa kotona ja koko päivän sisällä. Ihmeen rauhassa sain jo ommella, vaikka välillä sainkin hieman ei toivottua apua. Koko päivä meni ja nyt täytyy esitellä ylpeänä tuloksia, vaikka ne ovatkin virheentäyteisiä ja lopputulos todellakin näyttää juuri siltä kuin se olisi ensimmäinen. Johtuu varmaan siitä, että nämä ovat ensimmäiset itse ommellut rintaliivini. Kaavan ja tarvikkeet saa kätevästi tilattua make Bra: lta. Voin kyllä sanoa, että sen verran mielenkiintoista touhua ja hyvät kaavat, että eivät varmaan viimeisiksi jää. Seuraavaksi tilaan toivottavasti pienempää kokoa lenkkeily ja ruokavalioremontti- innostuksen ansiosta.

Muistakaa ostaa kunnollista ompelulankaa, minä en muistanut.. Niimpä kärsin sitten koko ajan ompelulangan katkeamisesta


Make Bra:lta sain tilattua rintaliiveille kehitettyä vaahtomuovia, jota oli helppo ommella ja leikataVaikein vaihe ompelussa oli varmaankin reunuskuminauhan ompeluTilauksesta unohtamani pikkutarvikkeet ja kuminauhat sain Napista ja Nauhasta, sekä trikookankaan Eurokankaasta


Enpäs ole aikoihin paremmin istuvia liivejä sovittanut. Ihan pikkuisen on kuppien yläosassa löysää, muuten ovat täydelliset

10 kommenttia:

 1. Vähänkö makeet! Varmasti melkosta näpertelyä, mut kyllä kannatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näpertely näkyy vinoina saumoina, mutta ei se haittaa :D

   Poista
 2. Wau, onpa nätiti. Minusta on käsittämätöntä miten osaat tehdä rintsikat, kun meikäläinen ei saa edes suoraa saumaa ommeltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuossakaan tarvinnut kuin ommella suoraa ja siksakkia. Hyvät materiaalit, oikea neula ja lanka vaikuttavat paljon :)

   Poista
 3. Vau! Näyttää salatieteeltä...

  VastaaPoista
 4. Ei voi olla totta! Aivan sairaan mageet liivit. Huippuihana kangaskin!!!

  VastaaPoista
 5. WAU! Mulla ei riittäis hermot tollaseen :D Uskomattoman hienoa ja nehän tulee ne seuraavat niiku liukuhihnalta sitte ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ompelin jo toiset, niihin tein sitten eri virheet mitä näihin :D

   Poista