lauantai 8. elokuuta 2015

Mustaan juhlaan

Hemmin hautajaismekko on jäänyt päivitämättä blogin puolelle tyystin. Kirjoitetaampas sitten tämä teksti tähän väliin, kunnes saan ne lupaamani sukkakuvat aikaiseksi. Neuloin saman mekon Little sister`s dress:n ohjeella jo ennen tyttären syntymää. Tämä pienempi versio, jonka väriksi olin sattumoisin valinnut harmaan, oli Hemmin yllä isomummon hautajaisissa 3 vuotta sitten. Isoukin poismentyä minulle tuli heti mieleen tämä pieni mekko, josta halusin neuloa isomman version. Toisin kuin pienempi mekko isompi versio ohjeesta oli maksullinen, mutta mielelläänhän sitä maksoi suunnittelijaa tukeakseen ja siitä ettei tarvinnut itse rueta laskemaan sopivia silmukkamääriä. Neulominen sujui yhtä mutkattomasti kuin ilmaisohjeella neulominen reilut kolme vuotta sitten. Enää en kykene muistamaan, oliko ohjeessa jotakin erityisesti huomioitavaa.

Ohje: Big sister`s dress by Tora Froseth Design
Lanka: Schachenmayr original Merino Extrafine 120, 199 musta
Puikot: 3mm knit pron pyöröt
Fiilis: hieno mekko tuli ja lämmitti hyvin tuulisena ja sateisena hautajaispäivänä

Pituutta mekolle tuli ihan reilusti, joten se sopii vielä pitkään päälle mustaa vaativiin tilaisuuksiin
2 kommenttia:

  1. Kaunis mekko! Ohje on roikkunut suosikeissa vaikka kuinka kauan ja pikkutyttö on sillä välin kasvanut isoksi. Ihan ohi on mennyt, että tuohon on saatavilla isompikin koko, joten kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Söpö on mekko mustanakin, ja hienona on Hemmi! Yhden kerran oon ollut Liljan kanssa hautajaisissa, ja puin sen silloin ihan tavallisiin juhlavaatteisiin.

    VastaaPoista