maanantai 30. marraskuuta 2015

Joululahjat piilossa

Täällä ei ole yhtään esiteltävää neuletta valmiina. Parit hys hys sukat kyllä on, mutta niiden kohdalla on odotettava joulun yli. Liityin Instagramiin, minut löytää sieltä niirisu nimimerkin takaa (täytyy tunnustaa, että tämä on kahden viikon bloggaustauon syy). Tervetuloa seuraamaan, jaan myös käsitöihin liittyviä kuvia!

Lapsen kanssa askarreltiin sunnuntaipäivän ratoksi heijastimia. Tarvikkeet ostettiin Napista ja Nauhasta. Vahanyöriä 1 m, pari pussia helmiä, 2 vanhaa heijastinta(nämä oli omia) ja 2 hakalukkoa, näistä on heijastimen narut tehty. Helmien väliin tein ihan tavallisen solmun. Näitä olen nähnyt vaikka missä, en tähän hätään muista mistä olen idean alunalkaen löytänyt.


Bling ja blang
Mitä: Heijastimien tuunatut narut, mallia otettu sieltä sun täältä, muuten ihan ohjeetta tehty
Fiilis: Onkohan fluorisoivia helmiä olemassa...? 

Vasemmanpuoleisen teki lapsi ja oikeanpuoleisen äiti :)


Olen minä myös vähän kehrännyt. Tämä vyyhti syntyi neulojaystävän antamista Shoppelwolle merinovillatopseista, jotka kertasin yhteen jouluiseksi langaksi. Tämä on taas niitä, mitkä vyyhdillä näyttävät hienoilta, mutta ehken eivät välttämättä enää neulottuna. Voi olla, että tämä lanka muuttaa toiseen kotiin.

Käsinkehrättyä joulua
Mitä: Shoppel Filzwolle ombre Kammzug ja Filzwolle Kammzug, 100% merinovillaa
Fiilis: Tuli yllättävän hienoa ja jouluista lankaa... Ohuempaa olisin siitä kyllä toivonutTänä vuonna päätin, että joulua laitetaan enemmän, valojakin on jo hankittu :)3 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen kehruu. Ja tosi kivat myös nuo heijastimet.

    VastaaPoista
  2. Sieviä heijastimia, tosi hyvä lahjaidea! Ja kehruu sopii vallan mainiosti kuusta koristamaan ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Kehruulle on jo hyv koti keksittynä, voipi sitten huoletta aloitella uutta:P Ja heijastimet on ollu kovassa käytössä.

    VastaaPoista