maanantai 25. tammikuuta 2016

Firman pipa

Viimehetken joulupaniikissa tuli neulottua tällainenkin kahden illan kirjoneuleihme. Ei voi muuta kuin kehua Raituli- pipon ohjetta ja helppoa muunneltavuutta. Tähän ei muuta tarvinnut kuin keksiä kuvio ja muuten posotella ohjeen mukaan ilman raidoitusta tietenkin. Olisin halunnut pipoon isäni yrityksen oikean logon, mutta salapoliisien etsinnöistä huolimatta sellaista en tähän hätään löytänyt. Muistelen lapsena nähneeni valkoisia kyniä, joissa oli punaisia autoja joihin Pekan auto- teksti oli ovelasti ujutettu. Muisti on kummiskin niin hatara, ettei sen pohjalta pystynyt kaaviota piirtämään, joten tartuin suunnitelmaan B ja piirsin itse tekstikaavion yhdistellen netistä löytyneitä kirjaimia autokaavion kanssa. Lahja herätti ainaskin ihailua ja hämmästystä, mikä on aina parempi reaktio kuin röhönauru. Jospa se pääsee myös käyttöön, pidetään peukut pystyssä.

Ohje: Raituli by Marja Suomela + netistä löytyneitä kirjaimia ja autokaavion idea
Lanka: Pohjavärinä harmaa Handun perussukkalanka ja kuviovärinä Handun merinosukkalanka 100%
Puikot: Resoriin 2,5mm ja muuten 3mm pipopyöröt
Fiilis: Tuli ihan yllättävän magee :)

Rakastan näitä käsinvärjättyjä lankoja <3


Tais tulla Handun perussukkalangasta kova kilpailija Väinämöiselle minun suosikkisukkalankojen joukossa, tätä täytyy saada joskus lisää :)8 kommenttia:

 1. Huisi pipo 😃 iskä ollu varmasti tyytyväinen. Handun langat on kyllä luksusta neulojan käsissä ja kestää hyvin käyttöö myös.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno, ihan parasta kun saa persoonallisen lahjan.

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno, ihan parasta kun saa persoonallisen lahjan.

  VastaaPoista
 4. Kiva lahjaidea. Todellakin kauniit värit noissa langoissa.

  VastaaPoista
 5. Hauska pipo. Langat on kyllä ihanat ja värit.

  VastaaPoista
 6. No kylläpäs onkin makee pipa! =)

  VastaaPoista