keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Ryhmä hau

Meillä asustaa yksi kova Ryhmä hau- fani, jonka lempiväri on pinkki. Oli siis ihan pakko hommata pinkkiä Ryhmä hau- kangasta, heti kun sitä huomasin saapuneen Nappiin ja Nauhaan. Jostakin tätä saa myös vihreänä (vai olikohan se vaalean sinisenä), mutta ilmeisesti kovan suosion vuoksi sitä ei tukusta enää riittänyt Kuopioon saakka. Tämä on muuten ihan huippua trikoota, paksuhkoa, joustavaa ja hyvää ommella. Yhdestä leveydestä sai kahdet legginssit koossa 110cm.

Ostin uusimman Ottobren (4/2016), koska siinä oli aivan mahtavia lasten trikoovaatekaavoja, mukaanlukien erilaisten joustavien housujen, jotka ovat ihan paras päiväkotivarustus. Kovan käytön vuoksi housut tuppaavat kulumaan nopeasti ja niille on eniten tarvetta. Neulomisen vastapainona on kivaa ommella aina välillä. Toki, jos omistaisi saumurin ja kunnon leikkuutilat se olisi paljon mukavampaa. Työskentelyni helpottui kummiskin yhden ompeleen löytymisen verran. Siis hei haloo, tyyppi on omistanut saman ompelukoneen 10- vuotta ja hoksaa vasta nyt, että koneessa on sellainen hieno joustava huolitteleva ommel, joka vastaa ominaisuuksiltaan täysin saumurin saumaa...Mitä: Ryhmä hau- legginssit 
Ohje: Ottobre 4/2016, 14 Sporty girl B, koko 110cm
Miten: Ompelukoneella apuna joustava ja huolitteleva ommel+ kaksoisneulaNäitä on käytetty melkein koko ajan, niiden valmistumisesta asti Mikähän se on tämä käsijuttu..? Äiti on vanha, eikä ymmärrä ;)


Käyttäjä on todella tyytyväinen! Jos se on pinkkiä ja täynnä suosikkipiirretyn hahmoja, niin se on täydellistä :)


Toiset ovat melkein samannäköiset. Hyvin istuva kaava, ei voi muuta sanoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti