maanantai 15. elokuuta 2016

Ruminta ikinä

Tuli aamuisella mieleen, että olenko postannut mun ällöjä Pellenoksennus- sukkiani blogiin... No en... Voi ei, pakko kait se on kun ovat osa touria, joka muuten jäi kesken niin kuin edellisvuonnakin. Mulle pitäis olla semmoinen mini Tour de sock, joka kestäis puolet siitä ajasta, mitä nykyinen. Kisaväsymys kun iskee, niin ei paljon väkisin ohjeenmukaisesti huvita neuloa. Voi että, miten vapauttava tunne olikaan jättää viimeiset sukat neulomatta ja purkaa kokonaan yksi epätoivoinen aloitus... Että oikeen suuri hatunnosto niille neulojille, jotka malttavat neuloa kaikki sukat loppuun asti ihan kisaspeksien mukaan!

Minullahan ei tietenkään monivärisiä sukkalankoja kaapista löydy niin paljoa, että niistä sukkaparin saisin. Niimpä kipaisin Nappiin ja Nauhaan ja nappasin hyllystä langan, jossa mielestäni oli kaikkein eniten värejä. Värikästä lankaa ihan käskettiin hommata, muuten olisin tehnyt nämä yksivärisenä. Minusta nämä oli hauska neuloa, tykkään moisesta näpertelystä ja työn kääntelystä. Kisasukiksi nämä eivät kyllä olleet yhtään kivat, koska olivat niin hitaat... Lisäksi värien valinta olisi tarvinnut, näe ohje ensin ja osta sitten langat- järjestystä.







Ohje: Diamondback Socks by Kirsten Hall
Lanka: Four Seasons Gründl Hot Socks, väri nro 6, sarjan nimeä en näemmä ole kirjoittanut ylös
Puikot: 2 mm Hiya hiyan pyöröt
Fiilis: Hyi yäk, onneks nämä on mulle liian pienet :D







Oikean jalan sukasta tuli minun mielestä nätimpi




Kuvasin sukat omissa jaloissa, joten ne ovat kaiken kukkuraksi hieman venytetyn näköiset. Koko on okeastaan 38/39


Näitä oli kiva neuloa ja näistä on olemassa kauniinkin värisiä versioita


Kantapää on näissä sukissa toteutettu aika veikeästi 





7 kommenttia:

  1. No jopas! Niin rumat, että on jo melkein hienot :D

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän fiilikses, sillä eihän tää lanka nyt parhaalla mahdollisela tavalla tuo kuviota esille. Mulla oli ensin samankaltainen kokeilu (liian pitkät värin liu'ut langassa) ja piti vaihtaa lankaa. Mutta ei nää nyt maailman rumimmat oo, itse asiassa ihan hauskat ja pirteät. :)

    VastaaPoista
  3. No näissä sentään näkyy se kuvio! Itse valitsin liian vähän värieroja sisältävän langan, joten eipä sitten paljon timantit siitä erotu... Että hukkaan meni kaikki se edestakas venkslaaminen XD

    VastaaPoista
  4. Minusta aivan ihanat! Varmasti on ollut kiva katsoa, miten ne värit asettuvatkin.

    VastaaPoista
  5. Eikä mitään yäks, kun nää on just hienot!!

    VastaaPoista