maanantai 5. syyskuuta 2011

Kesästä ja koulun aloituksesta on nyt toivuttu...


... Ja kuvia loppukesän ja syksyn neulomuksista otettu. Kesä meni kuin siivillä... Kesäkuun olin työharjoittelussa, josta minulla olisi ihania kuvia. Mutta en ole varma, saako niitä laittaa esille. Parasta harjoittelussa oli kesäkurssien pitäminen, etenkin Paverpal- veistos- kurssin pitäminen lapsille. Suunnittelin lintuveistoksen, jonka runko oli katiskaverkkoa ja päällys kangassuikaleita+ Paverpal- kovitetta. Myös uusia kudontatöitä tuli tehtyä, niistä nyt ainakin saa kuvat laittaa.

Heinäkuu meni lomaillessa. Tuli paljon uitua, siinä ohessa entisöin pari ovea ja kiikkutuolin. Jotenkin vaan ei tehnyt mieli neuloa mitään, koska oli niin kuuma. Vielä jäi kaksi ovea odottamaan syyslomaa, jos saisin ne silloin entisöityä. Ovet ovat vanhan hirsimökin alkuperäisiä ovia, joten kaikki ehkä arvaa, miten mukavasti maali niistä hilseilee... Kiikkutuoli jäi vielä päällystämistä vaille. Ehkä kun tässä lotossa ensin voitan, niin raskin ostaa patjaa ja kunnon kangasta. Nyt siinä on tilapäis ratkaisuna tyynyjä pehmusteena.

Koulun alkaessa neulomiset jatkuu... Neuletapaamisissakin olen taas Kuopiossa käynyt. Sain valmiiksi toisen Lumi-huivin (jota aloitin jo syksyllä), villasukkia jämälangoista, kännykkäpussin, tiskirätin ja hahtuvavaippahousuja. (lahjaksi tai tulevaisuutta varten) Tässä seuraa hirvittävä pläjäys kuvatuksia, toivottavasti ei tule yliannostusta.

Syksyn sukkasatoa, lisää on vielä tulossa nim. jämälankoja riittää.
Lumi- huivi reumalangasta, tykkään käyttää, lämmin ja pehmeä.

Yksityiskohta Lumi- huivista. Aikaisemmassa päivityksessä on sama huivi, mutta eri lanka.
Kännykälle oma pipo. Suojakalvo kului, niin naarmuille, että se piti poistaa. Tilapäisratkaisu ongelmaan.

Kudotut kukat äiskälle ja mummelille. Taitokeskuksen mallista oma variaatio. Kuvassa esiintyvän poppanan olen kutonut joskus ennen alan koulutusta n. 4/5 vuotta sitten.

Pellavaliina.

Poppana.
Lehtivati, tein tämmöisen itselle ja olin apuohjaajana kurssilla.

Uskallan nyt kumminkin laittaa kuvan mainitsemastani Paverpal- veistoksesta. Tässä on itse valmistamani mallityö kurssille.

2 kommenttia:

  1. No oothan sie tehny kesällä vaikka mitä, hui :D Niistä ovista ja keinutuolista ois kans kiva saada kuva! Jokos se on suunnitelmissa villavaippahousuille käyttäjä? ;)

    VastaaPoista
  2. Ei sitä koskaan tiiä;) Kiitosta vuan hahtuvalangoista. Ehkä lomaviikolla saan aikaseks kuvata niitä ovia, kaikkeen sitä joutuu kun on talonrakentajan avopuoliso...

    VastaaPoista