torstai 17. marraskuuta 2011

Voi apua, kohta on jo joulu!

Paljon on tämän syksyn aikana kerennyt tapahtua: Syyslomalla karattiin vihille, hirveästä ensimmäisestä jaksosta koulussa on selvitty hengissä ja nyt sitten ollaan pystytämässä näyttelyä kirjaston lastenosastolle. Voi siis "hyvällä" omallatunnolla sanoa, etten ole ehtinyt paljon blogia päivittämään.(SeliSeli) Tulee siis taas aika raskas kuva-pläjäys tästä päivityksestä, mutta ei voi mittään. Lupasin laittaa kuvia niistä kesällä maalaamistani ovista, joten tässäpä tämmöinen ennen ja jälkeen paketti.


Ennen


Jälkeen

Ensimmäisestä jaksosta käteen jäi tuftauskurssin suunnitelma ja tuftattu väriympyrä. Väriympyrän suunnittelin käytettäväksi kurssin pitämisen apuvälineenä. Tarkoitus olisi, että kurssilaisen olisi helpompi valita lankojen värit omaan työhönsä konkreettista esimerkkiä apuna käyttäen.



Väriympyrä ennen viimeistelyä


Seuraavaksi sitten kuvia Kalakukko- vaihdon lahjastani. Ei ole aavistustakaan keneltä sain paketin, en vielä niin hyvin tunne Kuopion seudun neulojia. Tyytyväinen olen lahjaani, tosin oman paketin väsääminen on osoittautunut aika tuskien taipaleeksi. Sain vasta eilen lahjan postista, tilata kun piti. Nyt vaan sitten miettimän, että mitä kautta sen ujuttaa saajalleen...hmm..



Huono kuva, mutta ihana wolmeise-huivi (miten se kirjoitetaan?)Anteeksi lahjan antajalle, kun en osaa kuvata...








Handun käsinvärjättyä merinovilla/alpakka-lankaa ja iso nippu mielenkiintoisia ohjeita



























Vielä vähän parempi kuva huivista



3 kommenttia:

  1. Tyylikkäästi maalattu ovi!

    Ja ihana paketti, huivin malli taitaa olla Travelling woman? Oi mitä ihkulankaa :D

    VastaaPoista
  2. Tuo väriympyrä näyttää kivalle! Ja ihanan paketin sait, mahtava huivi.

    VastaaPoista
  3. Unohin, että sain vielä knit pron 2,25 pyöröt sukkien neulomiseen:)

    VastaaPoista