torstai 6. maaliskuuta 2014

Paperi kuu

Lupasin itseni neulekurssin/ kurssien ohjaajaksi uuteen Käsillä ry- yhdistykseen Kuopioon. (linkki vaatii facebookiin kirjautumisen) Pidän viikolla 11 kurssin sukkien neulomisesta varpaista varteen ja jos hyvin käy ja osaan edes jotenkuten opettaa pidän todennäköisesti muitakin neulomiseen liittyviä kursseja. Vastineeksi kurssinohjaamisesta saan harjoittelu- opintopisteitä ja nopeutan omaa valmistumistani. Saamme pitää myös omia neuletapaamisia yhdistyksen tiloissa, mikä on todella mukavaa. Rauhalliset tilat neulomista varten ovat Kuopiossa kortilla.

Näitä sukkia innostuin neulomaan kurssia silmälläpitäen, koska niissä oli mielenkiintoinen kantapää ratkaisu ja ohje oli kirjoitettu varpaista varteen. Ohjeessa oli kyllä ihan nolon paljon virheitä, joista räikein oli väärä selitys kaavion palmikoissa. Erratan olisi vissiin voinut jostakin viitsiä lukea, mutta minusta olisi fiksumpaa korjata useat virheet jo ohjeeseen. 


Ohje: Paper Moon Socks by AnneLena Mattison
Puikot: 2mm knitpron pyöröt
Lanka: Kraft Hand Dyed BLF sock, värissä rust
Fiilis: Kauniit tuli ja ihana lanka!

Hups! Olisi pitänyt tehdä nurjat lisäykset kiertäen...

Joustimen sukan reunaan tein vähän soveltaen

7 kommenttia:

 1. hienot! Toi kolmio tossa jalan sivussa on hauska.. tekis mieli itekin kokeilla tota mallia!

  VastaaPoista
 2. Komiat sukat, väri varsinkin on upea! Harmi että ohje oli kökkö :/

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat sukat, mahtavan oranssi väri! Huonosti kirjoitetut ohjeet on kyllä ärsyttäviä, oli niissä virheitä tai oli ne muuten vaan epäselviä. :(

  VastaaPoista
 4. Hienot! Onneksi selätit ohjeen. Toi kantapää näytää kiinnostavalta! Oon muuten samaa mieltä et ohjetta vois päivittää jos virheitä korjataan! Väri on huikee, niinkuin kraftin värit aina.

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat! Tosi harmittavia tuollaiset ohjeet, joissa on vikoja. :(

  VastaaPoista