tiistai 6. toukokuuta 2014

Yllättävän hyvät

Nappasin Kierot puikot retriitin lahjoituspöydästä puuvilla-villa-nylon-sekoitelankaa, jota en ollut uskaltanut rahalla ostaa mistään. Näissä erikoisissa sukkalangoissa, kun yleensä on hyvin erikoisia värivaihtoehtoja... Tämä lanka osottautui ihan neulottavaksi tavaraksi, jousto teki tietenkin neulomisesta omanlaistaan ja langan ohuus vaikutti pienemmän puikkokoon valintaan, kuin mitä fingering- vahvuisia sukkia neulottaessa yleensä käytän.

Valmiista sukista tuli ihan yllättävän hyvät! Kesäiset puuvillasukat höystettynä villan hyvillä ominaisuuksilla. Sukat odottavat pyykkikorissa pesijäänsä, joten pesun ja käytönkestosta en osaa vielä sanoa mitään. Tarkoitus olisi kumminkin neuloa toiset ja mielellään vielä täksi kesäksi. Napista ja Nauhasta bongasin samantyylistä lankaa, tosin villisti värjättynä versiona. Enpäs tiedä, jos ehdin neuloa saatan kelpuuttaa myös vähän villimmänväriset, kun tässä oikein nyt innostutaan.


Varpaista varteen ihan omasta päästä


Ihan kivasti istuvat jalkaan


Kiilalisäykset jätin jalkapohjan puolelle


Värikin vähän kesyttyi neulepinnaksi muututtuaan


Ohje: Omasta päästä varpaista varteen, omalla pitsisovelluksella
Puikot: 1,75mm Hiya hiyan metallipyöröt
Lanka: Schoeller+Stahl Fortissima Mexico Cotton Strech; 41% Wool, 39% Cotton, 13% Nylon(Polyamide), 7% Polyester; värinumerosta ei ole tietoa, koska vyöte on kadonnut
Fiilis: Lisää kesäsukkia!

2 kommenttia:

  1. Oikein somat kesäsukat! Mulla on kanssa puuvilla/villa/jajokumitäenmuista -lankaa odottamassa että teen kesäsukat! Nyt alkoi kiinnostaa niiden neulominen kun näin nämä!

    VastaaPoista
  2. Uusia ulottuvuuksia lankarintamalla siis! Kivan näköiset sukat!

    VastaaPoista