sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pikkulankoja

Olen pahoillani, mutta välipäivitystä pukkaa tälläkin kertaa. Joululahjaneulomuksia ei saa vieläkään paljastaa, enkä ole vielä henkisesti valmis paljastamaan opparineuleitanikaan. Ensiviikolla olisi tarkoitus pitää seminaari, jonka jälkeen aioin kerätä tarpeeksi rohkeutta. Kaiken opponointi ja seminaarinpito stressin lisäksi täällä odotetaan ihan kauheasti maanantaita, jolloin Missä neuloimme kerran blogissa julkaistaan ensimmäinen jämälankavillasukkajoulukalenteri - vihje. Kärjet on jo aloitettu yhdestä omasta suosikkiväristä (sorruin ihan tämän takia ostamaan uutta lankaa). Odotan innolla neulomaan pääsemistä. Tämän syksyn neulomukset kun ovat olleet sellaisia, pakko tehdä nämä äkkiä valmiiksi - neuleita. Pakollisten neuleiden lisäksi on valmistunut vain muutamia asusteita. Kahdet, ei kun kolmet villatakkilangat odottavat lankalaatikossa sitä hetkeä, että ehdin tarttua puikkoihin.

Osallistuin Ravelryn Kahelit - ryhmässä Minisukkalankavyyhti - vaihtoon, josta sain aivan ihania pikkuvyyhtejä juuri vaikkapa kalenterisukkia varten. Itse lähetin omia jämiä viidelle arvotulle henkilölle, joilta nämä esittelemäni langanjämät ovat peräisin. Pakko myöntää, mutta tuo alimmaisen kuvan ipana on tainnut jo yhden pikkuvyyhdin jemmata johonkin parempaan talteen. En sitä tätä kuvaa varten vielä löytänyt, mutta eiköhän se jostakin taaperokärristä löytyne.


Sain muutaman langan, joita en ole itse edes kokeillut


Yhden vyyhdin mukana sain suloisia silmukkamerkkejä
Lisäksi minivyyhtien lisäksi postilaatikosta löytyi sukkasadon arvontapalkinto. En ole koskaan mitään voittanut mistään yhteisneulontatempauksista, mutta nyt arpa osui kohdalle kaksi kertaa. Toisena palkintona sain Mari Muinosen Fiinisti - sukkaohjeen. Näistä alakuvassa esiintyvistä langoistahan on ainesta vaikka raitasukiksi, lisäksi voisin vajuuttaa keriä hieman kalenterisukkiakin varten. Hyvin kyllä värit osuivat kaikissa saamissani langoissa kohdalleen. Lupasin hiljaa itselleni, että jos olen paketin lähetykseen kykeneväinen seuraavan sukkasadon aikaan, lahjoitan itsekin palkinnon.


Sukkasadon arvontapalkinto


Helmi taisi bongata yhden joulukuusikortin, äidin kuvatessa :)

2 kommenttia:

  1. Söpösiä minivyyhtejä! Helmistä on tulossa kelpo lankahamsteri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, se oli nimittäin Lanitiumia se kadonnut vyyhti ja kimalletta vielä :D

      Poista