maanantai 8. joulukuuta 2014

Julkaistaan pian

Nyt alkaa opinnäytetyö olemaan siinä kuosissa, että voin ryhtyä miettimään ohjeiden julkaisua. Sain opinnäytetyölleni yhteistykumppanin Kuopion Napista ja Nauhasta jo viime keväällä, kun kysyin samaisesta paikasta työharjoittelupaikkaa. Nyt ollaan siinä pisteessä, että oppari on viimeistelyä vaille valmis ja kunhan lapsi sen verran paranee että voin viedä hänet päiväkotiin, vien mallineuleet yhteistyökumppanille ohjeineen. Meille iski vähän liiankin sopivasti flunssa, joka hidastaa tekemistä viime metreillä. Esittelen oppariani sitten enemmän, kun tiedän mistä osoitteesta sen voi halutessaan käydä lukemassa. Aiheena Nappikaupan neuleet - neulemallien tuotekehitys ja neuleohjeet. Nyt voi kyllä sanoa, että stressi ja jännitys alkavat helpottamaan... Tästä se sitten alkaa, tulevaisuuden miettiminen.Ohje: Napin huovutetut kampa - ja karstalankalapaset by Niina Risulainen ja Kuopion Nappi ja Nauha oy
Puikot: 7mm knit pron pyöröt
Lanka: Pirtin kehräämön 4 - säikeinen kampalanka
Fiilis: Jee, puurtaminen alkaa olla jo voiton puolellaKuva: Ninni Ulmanen


Kuva: Ninni Ulmanen


Kuva: Ninni Ulmanen


Kuva: Ninni Ulmanen


Kuva: Ninni Ulmanen


Kuva: Ninni Ulmanen


Kuva: Ninni Ulmanen


Kaikkia oppariohjeitani saa Napista ja Nauhasta lankojen oston yhteydessä tulosteina. Jos ei ole käyntiä Kuopion suunnalla ohjeet voi ostaa myös suunnittelijan Ravelry - kaupasta.

Kiitos Ninni Ulmaselle upeista talvisista kuvista! (kuvauspäiväksi valikoitui ainoa lumesta valkoinen päivä) Lisää Ninnin kuvia löytää hänen Valokuvantekijä - blogistaan.

Edit: Tämä ohje saatavilla jo nyt Napista ja Nauhasta. Tästä päivästä lähtien sen voi myös ostaa Ravelry storestani :)

4 kommenttia:

 1. Hurjan kauniit lapaset! Onnea opintojen loppusuoralle! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kauniisti huopuneet! Vieläkin harmittaan kun en päässyt siun seminaaria kuuntelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, ettei siinä minun seminaarin kuuntelemattomuudessa ole mitään hävettävää :) Hyvä vaan ettei ollut liikaa porukkaa olis menny sylki väärään kurkkuun... Kiitos!

   Poista