sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen etappi

Kaikkien suomalaisten neulojien yllätykseksi saimme nauttia Tiina Kuun ohjeesta Tour de sockin ensimmäisellä etapilla. Sukat neulottiin varpaista varteen, vaikka sädekavennuskärjen (tässä tapauksessä "sädelevennyskärjen") vuoksi voisi luulla, että neulomissuunta olisi varresta varpaisiin. Sukissa oli minulle uusia asioita jo heti aloituksesta lähtien, mutta kiitos selkeän ohjeen, neulominen sujui kuin vettä vaan. Voisin jopa sanoa, että ilman lapsiarjen tuomia haasteita olisin helposti pystynyt olemaan ainakin 10 ensimmäisen joukossa. Todellinen sijoitukseni oli 21. mikä ei sekään ole huono, kun ottaa olosuhteet huomioon. Huomasin itsestäni, että omaan jonkinverran myös kilpailuviettiä. Ensimmäisen yön ohjeen ilmestymisen jälkeen nukuin vielä hyvin, mutta seuraavasta aamusta lähtien neulominen lähti lapasesta ja jatkui (keskeytysten kera tosin) seuraavaan yöhön ja varhaiseen aamuun. Hauskaa kyllä oli, saas nähdä onko sitten hauskaa, jos seuraavien ohjeiden joukossa on vaikeita kirjoneulemalleja tai muuta vinkeää. Silloin en kyllä lupaa olla edes ensimmäisen 50 joukossa!
Ohje: Virrat by Tiina Kuu, ohje saatavilla muulle yleisölle puolenvuoden kuluttua ilmaiseksi
Lanka: Louhittaren luolan (Knitlob`s lair) Väinämöinen Sport, värissä Valaan laulu 101g
Puikot: 2,5mm knit pron pyöröt
Fiilis: Ekat paksummat sukat, joita rakastan <3

Sukan suuhun jouduin tekemään ompelupäättelyn käyttämällä toista lankaa, sillä lanka loppui juuri viimeiselle kerrokselle ennen päättelyä

12 kommenttia:

 1. Upean väriset sukat ja malli on kivan näköinen.

  VastaaPoista
 2. No ei mennyt huonosti eka etappi! Hieno sijoitus. :)

  VastaaPoista
 3. Hauskasti tuli mun Feedly-syötteeseen ensin Päivin postaus, jossa hän ilmoitti, että arvasi jo viime syksynä, että minä oon yksi TdS 2015:n suunnittelijoista. Ja sitten tuli sun postaus, joka alkoi "Kaikkien suomalaisneulojien yllätykseksi..." :D. Mulle itselleni oli kyllä täysi yllätys, kun pyydettiin suunnittelijaksi, ja iloinen yllätys, miten hienon vastaanoton Virrat on saanut kaikista pienistä jäynistä huolimatta :D. Nappivalinta tuo Valaan laulu tähän malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi onkin ihan oma lukunsa :D Aika hyvin pidit asian salassa! Kieltämättä tämä lanka natsasi tähän malliin kuin nenä päähän :)

   Poista
 4. Kauniit sukat! Kyllä minua nyt harmittaa, kun en ottanut osaa tuohon hommaan. Vaikken olisi halunnut kilpailla, niin ohjeet olisin mieluusti ottanut vastaan. Onnea hienosta sijoituksesta!

  VastaaPoista
 5. On ne kyllä hienot, juuri sopivasti kuviointia :)

  VastaaPoista
 6. Onnea hienosta sijoituksesta ykkösetapilla! Kakkosetapin sukissa sitten onkin hieman sitä kirjoneuletta :-D
  Hirmuisen kauniit tuli sinun Virroistasi! Tämä malli on vaan justiinsa täydellinen.

  VastaaPoista