maanantai 18. heinäkuuta 2016

Neulefestarit

Olen sanaton... Oli nimittäin niin hauskat, ihanat ja lankaisat festarit, että... Osallistuimme Villaviidakon Emman kanssa Jyväskylän neulefestareille lauantaina ja sunnuntaina. Itse en osallistunut millekkään kurssille joten ilmoittauduin vapaaehtoistyöhön, koska tiesin että moni neulojakavereistani osallistuisi kursseille ja olisin tämän ajan pööpöillyt ja haahuillut itsekseni. Lauantaina olin neulevahtina kellarissa ja sunnuntai- iltapäivänä festarialueen portilla Infossa. Eipä tuo oikeen työltä tuntunut... Neulominen ei nimittäin ollut kiellettyä! Viikonlopun aikana tuli siis neulottua, ihailtua lankoja, syötyä pikaisesti ja nautittiin sitä pari lasia viiniäkin iltajuhlassa, joka oli koko viikonlopun kohokohta. Seuraavassa postauksessa saatte nähdä huivikuvia, jotka Emma otti suomen kesäyössä ja koska olen niin toivoton malli, samalla laiturilla kuvannut Yosolda päätti auttaa assistentin roolissa. Kannattaa siis pysyä kanavalla!

Olkaapa hyvä tässä festarilauantain kuvapläjäys, joka jatkuu huivikuvausten merkeissä seuraavassa postauksessa ihan lähipäivinä.


Lankakuvia muutamasta kojusta. Korostan, että en kuvannut jokaisella kojulla. Sunnuntaina olisi ollut paremmin kuvaustilaa, mutta kuolaamiseltani en muistanut kuvata.

Ranskalaisen värjärin La Bien Aimeen ihania herkkulankoja
Ai, mitä värejä! Tämä kuva on Hopeasäikeen kojulta


Louhittaren Luolan kuituja 


...ja lankoja
Nam!

Ihania ja yllättävän pienikokoisia alpakoita Toivolan vanhan pihan- perällä aitauksessa.


Nämä ovat kyllä ihan yhtä hauskoja kavereita, kuten kanatkin


Neulevahtivuoron neuleita. Kaikkea ihanaa sitä osataankin tehdä.
Muutama kuva iltajuhlasta. Naurulta ja juhlafiilikseltä ei vältytty, joten vain muutama kuva sieltä täältä.Stephen möi Westknitsin tuotteita iltajuhlassa. Hänen ohjelmanumeronsa oli kyllä illan paras


Pöydästä löytyi illan päätähtien kirjoja, myytäviä ohjeita ja mallineuleita


Starat haastattelussa. (Tuulia Salmela)(Veera Välimäki)(Rachel Coopey)(Stephen West)(Yosolda Teaque) Kaikki saivat vastata Jonna Hietalan välityksellä neulojien esittämiin kysymyksiin 


Handun värjärin Ilona Korhosen yhtye Vonkale vastasi illan musiikista. Kantelemusiikki on kyllä kaunista...
8 kommenttia:

 1. Olipas ihanan värikkäät kuvat sunkin raportissa! Blogikin taitaa olla ihan uus tuttavuus, pitääkin tutkailla vähän lisää! :)

  VastaaPoista
 2. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. No vau, oon kyllä ihan hiukkasen kade nyt tuosta iltajuhlasta! Olisi ehdottomasti pitänyt järjestää se jotenkin, mutta ehkä ensi vuonna paremmalla onnella. :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia! Kiitos vielä matkaseurasta, kesän paras viikonloppu :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva tunnelmapläjäys! Toivottavasti festarit järjestetään ensi vuonnakin jotta minäkin pääsisin mukaan :)

  VastaaPoista