maanantai 12. maaliskuuta 2012

Koulua, kastemekko ja muuta söpöä

Koulussa alkaa olla raskas (ja inhottava) vaatetusmuotoilun jakso takana päin. Jos en vaatetusmuotoilusta muuta oppinut, niin sen ettei minusta tule mitään mikä liittyy vaatteiden suunnitteluun ja ompeluun. Tässäpä kumminkin kuvatus Mamman kevätmekosta, jonka suunnittelin ja ompelin ihan omin kätösin.

Mamman kevätmekko

Kastemekko valmistui jo viime kuussa, mutta rahan puutteen vuoksi nauhat siihen sain ostettua vasta tänään. Ohjeen sieppasin Novitan sivuilta(muksuextra 2008), lankana käytin Hjertegarnin Blend bamboota, jossa on 70% bambua ja 30% puuvillaa.Tässäpä kuvia...

Kastemekko
Ompelin ihan ite

Hiihtolomaviikolla valmistui Tora Froseth designing ohjeella Little sister`s dress, Sandnessgarnin Lanettista, joka on 100% superwash merinovillaa. Pehmoinen on... Toivotaan, että tuleva napero on tyttö, niinkuin ultrassa lupasivat, muuten ei ole mekoille tai vaaleanpunaisille kastemekon nauhoille käyttöä.

Little sister`s dress
Lopuksi vielä kevennykseksi kuvatus meijän sisäkissasta ulkoilemassa, raukkaa vähän palelti pakkasella, mikä näkyy pörröllään olevasta turkista. Tuli pantteri ihan mieleen tuosta hiippailuasennosta.

Mikki-pantteri

6 kommenttia:

  1. Voi kun söpö mekko tai mekot! Voihan ne nauhat sitten vaihtaa, jos tulokas onkin poika. Onpahan sitten seuraavaa vauvaa varten valmiina... ;D

    VastaaPoista
  2. Oi siitä tuli keltainen, ihana! Niin aurinkoinen :) Ja molemmat mekot on myös suloisia, ylisöpö ruusuke <3 Little Sister toimii missä värissä vaan.

    VastaaPoista
  3. iiik... aivan ihana kastemekko:) ja tuo on upea tuo keltainen mekko :D

    VastaaPoista
  4. Täällä on oltu ahkerana, mekkoa jos toistakin saatu aikaan. Keltainen on hurmaava, kastemekko kaunis ja Little sister's dress ihanan lämpimän näköinen.

    VastaaPoista
  5. Onpas kauniin keltainen mekko ja pikkuisenkin mekko on nätti!

    VastaaPoista
  6. Voi että, ihana mammamekko - niin energinen keltainen! Suloinen kastemekko ja pikkumekkokin on söpö.

    VastaaPoista